Материали 1

Ное222009

businessmanОхраната на ценни пратки и товари  се осъществява от Роял Секюрити от 1995 година.

Охраната на ценни пратки и товари  се осъществява от Роял Секюрити от 1995 година. За целта Дружеството има издаден лиценз, съгласно чл.5 (1) и чл.18 (1) от Закона за частната охранителна дейност. За изпълнение охраната на ценни пратки и товари е обособено звено “Инкасо”. В структурата му са включени ръководител, охранители старши на екип, охранители касиери и охранители водачи на бронирани автомобили. От услугата за охрана на ценни пратки се възползват редица фирми.

Транспортирането на ценни пратки се осъществява с бронирани автомобили, отговарящи на изискванията на чл.9 (2) от Наредба № I-121/2004 година на МВР. В автомобилите е закрепен неподвижно сейф за съхранение на ценните пратки при транспортирането им. Екипите от охранители са подбрани измежду добре работещите служители на Дружеството с доказани физически качества и с чувство за отговорност.

За контрол на движението на екипите има изградена GPS система. Той се осъществява от ръководителя на звеното чрез специално изградена радиовръзка само за екипите, чрез мобилните средства и GPS системата. При нужда охранителите взаимодействат с органите на полицията и други екипи на Дружеството съгласно изградена схема.

Последно променен на Май172010