Документен център

Ное222009

Детективска Агенция "Роял Секюрити" e създадена през 1998 година и е регистрирана с решение № 1 на Врачанския окръжен съд, под № 580. Агенцията извършва лицензирана охранителна дейност по реда на чл.5 от Закона за частната охранителна дейност

 

Основна дейност е охрана на имуществото на физически и юридически лица, сгради, помещения, лична и персонална охрана.

Фирмата разполага с регионални офиси в градовете София, Роман и Созопол. Във връзка с увеличаване броя на нашите клиенти се предвижда изграждане на допълнителни офиси в градовете Бургас и София.

Фирмата е обезпечена със собствени патрулни автомобили, автомобили за персонална охрана и наблюдение. Те са отличени със съответните обозначителни знаци, а оборудването включва радиостанции и мобилни телефони за свъръзка с дежурната част и други специализирани средства.

Служителите на ДА – РОЯЛ СЕКЮРИТИ са с дългогодишен опит в системата на МВР – разностранна (охранителна, оперативна, персонална охрана), а физическата им подготовка се осъществява в собствена база . Всички те са назначени след щателна проверка и изпит за физическите и психологическите им качества, както и положен психотест в института на МВР.

Стандартното персонално оборудване отговаря на всички изисквания за служители на МВР – униформено облекло, палка, белзници и оръжие. По желание на клиента униформеното облекло може да бъде заменено със специфично за работата.

Последно променен на Май152010